Γαστρονομία Φαγητό.

Παραδοσιακά προϊόντα and τοπική κουζίνα.

Κατά μήκος του αιγιαλού, κοντά στο τουριστικό κατάλυμα, υπάρχουν ψαροταβέρνες εστιατόρια και μπαρ. Αυθεντική η τοπική κουζίνα της περιοχής, χαρακτηρίζεται από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές µε έµφαση στο ποιοτικό, γευστικό, φρέσκο ψάρι and στα ψητά σούβλας: κλέφτικο (αρνί ή κατσίκι), τυλιχτό (κρέας τυλιγμένο σε πουγκί με διάφορα συνοδευτικά), χαρτόδεμα (διάφορα είδη κρέατος με μπαχαρικά και μυρωδικά). Τα περισσότερα από αυτά τα πιάτα συνοδεύουν οι εξαιρετικές πατάτες από τις Λιβανάτες και τα παραδοσιακά ζυμαρικά. Συνοδεύσετε το γεύµα σας µε ελιές, χωριάτικες πίτες και εξαιρετικό κρασί, καθώς η περιοχή είναι γνωστή για τους πλούσιους ελαιώνες και τα αμπέλια της. Δηµοφιλέστατα γλυκά είναι το ρεβανί, το γαλακτομπούρεκο, ο μπακλαβάς µε χειροποίητο φύλλο, οι υπέροχοι κουραµπιέδες.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.